Telefonisch contact?
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.
Naam:
Telefoonnummer:
Deel deze pagina!
twitter     facebook    

Voorbeeldreis West-Maleisiƫ & Borneo

De reisspecialisten bij de B van Borneoreizen organiseren maatwerkreizen; uw droomreis naar Maleisië, Maleisisch Borneo op maat gemaakt. Wij stemmen ons reisvoorstel volledig af op uw wensen en voorkeuren. Daarbij is uw budget ons uitgangspunt.
Maar we begrijpen dat het fijn is om een idee te krijgen van wat er mogelijk is. Ter inspiratie vindt u hier daarom een voorbeeldreis naar Maleisië, inclusief prijsindicatie. Qua accommodaties heeft u veel keuzes en dit is uiteraard ook afhankelijk van het budget dat u wilt besteden aan de reis, u zult daarom geen specifieke accommodaties zien in het voorstel. We nemen graag de mogelijkheden met u door.

Download hieronder het volledige reisvoorstel voor een goed beeld van een mooie reis door Maleisië & Borneo met veel details over wat u zoal kan zien tijdens de reis.

MALEISIË & BORNEO - 23 DAGEN VANAF €2565

  • Dag 1 & 2
Uw vertrek van thuis en start van uw vakantie in het gemoedelijke Kuching, Borneo.
  • Dag 3
Een dagtocht naar het Bako National Park, waar u de bijzondere neusapen kunt zien en nog veel meer.
  • Dag 4 t/m 6
Een tocht door de prachtige ongerepte natuur van Borneo en een verblijf bij een authentieke Iban stam; zie hoe deze stam vandaag de dag leeft en geniet van het Borneose regenwoud.
  • Dag 7 t/m 9
Heerlijk ontspannen en nagenieten van uw bijzondere verblijf in het regenwoud op een mooi plekje.
  • Dag 10 & 11
Vertrek naar West-Maleisië waar u als eerste kennis maakt met de wereldstad Kuala Lumpur.
  • Dag 12 t/m 14
Vanuit Kuala Lumpur op weg naar de hooglanden van de Cameron Highlands, vooral bekend om de prachtige theeplantages zoals u die nergens anders in Maleisië zal vinden.
  • Dag 15 t/m 17
Ontdek de mix van Maleise culturen en religies in Penang. Ontdek ook de veelzijdige Maleise keuken, want Penang staat bekend om diens veelzijdige keuken en lekkere eten.
  • Dag 18 t/m 23
Sluit af op het romantische eiland Langkawi, de ideale plek om heerlijk ontspannen uw reis te eindigen voordat u weer naar huis gaat.


Klik hier voor het volledig uitgebreide reisvoorstel.